2023-04-13 14:47:21

Vadošais/-ā pavārs/-e (Sous Chef)

LAMPL, SIA
1600 - 1700 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Viesnīcā Park Inn by Radisson Riga Valdemara aicina savai komandai pievienoties vadošo pavāru (Sous Chef) restorānā “Bocca Buona”.

Sous Chef  ir otrā persona virtuves vadītāju hierarhijā, labā roka, svarīgs un neaizvietojams šefpavāra palīgs.

Viņš/-a ir atbildīgs par virtuvi, plāno darbiniekus, pārbauda un pieliek pēdējo pieskārienu ēdieniem pirms pasniegšanas viesiem, kā arī uzrauga iepirkuma darbus un aizvieto šefpavāru viņa prombūtnes laikā.

Galvenie darba pienākumi:

  • Nodrošināt ēdienu ražošanu atbilstoši RHG standartiem.
  • Nodrošināt higiēnas un ēdienu kvalitātes ievērošanu.
  • Savlaicīgi veikt pasūtījumus nepieciešamās produkcijas ražošanai.
  • Organizēt virtuves darbu un veicināt komandas attīstību.
  • Organizēt un nodrošināt pareizu inventarizāciju izpildi.
  • Operatīvi un draudzīgi sadarboties ar kolēģiem.
  • Sagatavot tehnoloģiskās kartes.
  • Nepieciešamības gadījumā veikt ražošanas/pārdošanas atskaites.
  • Piedalīties atlases un virtuves komandas veidošanās pēc nepieciešamības.
  • Jauno pavāru apmācīšana un viņu profesionālās izaugsmes veicināšana.

Meklējam tieši Tevi, ja:

  • Tev ir atbilstoša izglītība un pieredze ēdināšanas jomā.
  • Tev ir vismaz 2 gadu pieredze Sous Chef amatā (vēlams viesnīcā).
  • Proti organizēt savu darbu un strādāt ātri intensīvā darba ritmā.
  • Esi noturīgs stresa situācijās.
  • Spēj strādāt patstāvīgi un vadīt komandas darbu.
  • Esi atsaucīgs, pozitīvs, kā arī precīzs un atbildīgs.
  • Tev ir Izpratne par pārtikas ražošanas procesiem un higiēnas prasībām.
  • Labas latviešu valodas zināšanas, angļu valoda vismaz sarunvalodas līmenī.

Mēs piedāvājam:

  • Atbildīgu darbu starptautiskajā viesnīcu ķēdē.
  • Stabilu atalgojumu.
  • Veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika.
  • Dažādus darbinieku bonusus un atlaides RHG viesnīcās.
  • Karjeras izaugsmes iespējas.

Citi apskatīja arī